Wil je het team komen versterken?

Onze missie is om een stabiele en veilige e-commerce oplossing te bieden aan artiesten die hun creaties willen delegeren en te koop aanbieden. De formule is simpel: door de kunstenaars bij elkaar te brengen, bundelen we ideeën en kosten. Dit maakt het mogelijk om kosten te verlagen en voordelige tarieven te bedingen met partners, terwijl een compleet profiel wordt aangeboden, klaar om te worden weergegeven.

 

Als je je creaties in ons Lab print, rekenen we geen commissie en geen maandelijkse betaling! Wij vragen enkel een inschrijfgeld van € 64 voor het aanmaken van uw profiel, het uploaden van uw werken op onze beveiligde server en het maken van mockups door onze grafisch vormgever. Deze kosten omvatten ook het verzenden van de verschillende monsters. Dan is het jouw beurt om te spelen!

AT018

Waarom Le Safo?

Tentoonstellen van uw werken: Of kunst nu uw primaire bron van inkomsten of uw nevenactiviteit is, wij bieden u de mogelijkheid om ze creatief tentoon te stellen en uw werk te presenteren op een steeds evoluerend platform.

Concentreer u op uw werk: u hoeft zich geen zorgen te maken over het online zetten van uw creaties, afdrukken, verpakkingen, evenals klantenservice of after-sales service, wij regelen het allemaal. Uw enige taak is om het aan ons te geven.

Kruispunt van gemeenschappen : elke artiest die een bepaald aantal mensen naar zijn profiel trekt, zal hen aanmoedigen om naar andere artiesten te reizen om hun producties te ontdekken, dus een meer ervaren artiest garandeert een uitstekende zichtbaarheid voor de beginner.

Word lid van een community: we verwelkomen een bloeiende gemeenschap van artiesten die zich inzetten om elkaar te ondersteunen. Elke ervaring en elke uitgevoerde actie maakt het mogelijk om ervaring op te doen die vervolgens met ons wordt gedeeld.

Kom bij ons team
arrow&v

Bedankt voor wat je gestuurd hebt!