XPO plan

Onze angst: uw lege muren

De Safo biedt u de mogelijkheid om uw gangen, wachtkamers, vergaderruimten of kantoren om te toveren tot een kunstgalerie door uw muren te bekleden.

Art_Gallery_Mockup.png
De catalogus die gespecialiseerd is in de reproductie van kunstwerken, blijft met de dag groeien. Gesteund door kunstenaars van verschillende inspiraties, zorgt Le Safo voor uw aankleding door een unieke beleving te garanderen voor al uw bezoekers.
Daarnaast moet u er meer over weten.

Voeg een vleugje originaliteit toe aan uw interieur door groeiende kunstenaars te steunen.

steun onze cultuur

Ons hoofddoel: de creaties van onze kunstenaars verspreiden. Daarom staat onder elk tentoongesteld werk een metalen legende die is versierd met een QR-code die geïnteresseerde kijkers naar onze site en de betreffende creatie leidt.

Dit is hoe we de identiteit van onze werken en hun makers verdedigen.

Deze ingelijste werken garanderen u een originele en gevarieerde decoratie terwijl ze een betere zichtbaarheid bieden aan hun makers.

u kiest, wij installeren

Wij bieden u de mogelijkheid om stroomopwaarts de creaties te kiezen die in uw plaatsen zullen worden geïnstalleerd. Als u echter uw leven wilt vereenvoudigen en ons deze taak wilt toevertrouwen, dan is dat ook mogelijk. Het enige dat u hoeft te doen, is ons uw smaak te vertellen en wij zullen de selectie voor u maken.

Alle werken worden tentoongesteld in handgemaakte houten kaders van 40x60 of 60x90, die een warme en minimalistische toets zullen toevoegen.

Meer informatie ? wij bellen u!

We bellen je terug!