Photo Profil TEMPORAIRE.JPG

laure villé

Bio

Toen ze in 1994 in Dinant voor het eerst haar ogen opende, ontdekte Laure samen met haar grootvader al snel het plezier van fotografie. Tijdens een lange periode van twijfelen over wat ze zou gaan studeren, maakte ze van haar tijd gebruik om te ontsnappen, nieuwe horizonten te ontdekken en haar honger naar reizen te stillen.

 

Haar passie voor fotografie werd duidelijk tijdens een van haar reizen.

In 2016 streek ze neer in Luik om er fotografie te studeren aan de École Supérieure d'Art van Saint-Luc. Ze haastte zich om te slagen met het doel om weer op pad te gaan.

 

Ze beleeft evenveel plezier aan het nemen van foto's als aan het urenlang besteden aan het bewerkingsproces. De voldoening van het jongleren met kleuren, licht en stemmingen... Als een reusachtige virtuele speeltuin met een overvloed aan hulpmiddelen.

 

De kunstenares is onlangs begonnen met luchtfotografie met haar drone die haar nooit meer verlaat. Ze herontdekt de wereld vanuit een nieuwe invalshoek en krijgt haar nieuwsgierige en verwonderde kinderblik terug.

 

Af en toe maakt ze graag kleine video's om haar dagelijkse leven te delen met degenen die haar activiteit op Instagram volgen.

 

Als kind droomde ze ervan om een avonturierster te worden. Hier is ze nu, reizend met haar uitrusting in de handen, als een moderne ontdekkingsreiziger.

GALERIJ