algemene Voorwaarden

Het platform behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Elke bestelling wordt beheerst door de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de datum van de bestelling.

VOORWERP

Le Safo biedt verkoop van artistieke creaties. Wij zijn gedomicilieerd in Brussel, België.

BESTELLING

De bestelling is pas effectief na betaling van het artikel. Alle productbestellingen moeten volledig worden betaald bij het plaatsen van de bestelling.

PRIJZEN & BETALINGSVOORWAARDEN

De prijzen zijn uitgedrukt in euro's (€) en worden weergegeven inclusief alle belastingen. De prijzen die op het platform worden weergegeven, kunnen zonder kennisgeving of voorafgaande informatie worden gewijzigd. Als ze moeten worden gewijzigd, behoudt elke bestelling van tevoren de prijs die gold op het moment van deze bestelling.

LEVERING

Over het algemeen duurt het 1 tot 2 werkdagen voordat onze producten in het laboratorium worden gemaakt en verzonden, waarbij de meeste producten binnen 48 uur worden verzonden. Werkdagen zijn exclusief weekends, dus als de bestelling op een vrijdagavond is geplaatst, gaat de klok pas op maandagochtend aan. Hetzelfde geldt voor feestdagen.

Als het pakket naar ons wordt geretourneerd, nemen we contact met u op en verduidelijken we het adres van de ontvanger voordat we het opnieuw verzenden.

Alle retourzendingen of problemen die het gevolg zijn van onze fout, worden op onze kosten afgehandeld.

ANNULERING

Als een bestelling eenmaal is geplaatst, is het wellicht niet mogelijk om deze te annuleren, aangezien sommige bestellingen direct in productie gaan.

Respect voor intellectueel eigendom

Le Safo is een digitaal platform gebaseerd op respect voor artiesten en hun intellectuele eigendomsrechten. We hebben een nultolerantiebeleid voor schendingen van intellectuele eigendomsrechten. Daarom vragen we u dit elke keer dat u inhoud uploadt naar Le Safo te onthouden. Simpel gezegd, het stelen van de werken van anderen en ze doorgeven als de hunne is in strijd met de wet en in strijd met waar Le Safo voor staat.