Photo Profil.png

cécile clavel

Bio

“Ik word geïnspireerd door wat ik voel. "

 

Cécile, geboren in Fréjus in 1998 en opgegroeid in Lyon, volgde bedrijfskunde in de regio Parijs en ontwikkelde een passie voor fotografie. Na het afronden van haar studie gunt ze zichzelf een jaar de tijd om zich echt in de fotografie te verdiepen en te kijken waar die creatieve impuls haar kan brengen. Aan het einde van dit ontdekkingsjaar kan ze niet meer zonder deze kunst en opent ze daarom haar eigen zaak.

Ze leerde en leert fotografie nog steeds door te experimenteren, door tutorials te volgen, maar vooral door professionele of amateurfotografen en modellen te ontmoeten die haar veel helpen. Door deze ontmoetingen begreep hij hoe hij natuurlijk licht kon gebruiken, modellen kon uitlichten of zelfs foto's kon retoucheren.

 

Als liefhebber van portretten gebruikt Cécile voornamelijk buitenomgevingen om haar onderwerpen in scène te zetten, omringd door bloemen en andere planten. Haar foto's stralen een warme en krachtige sfeer uit door de gebruikte warme tinten, die contrasteren met de zachtheid en kwetsbaarheid van de poses van de modellen. Deze mix neemt ons mee naar een dromerig en flamboyant universum.

 

De kunstenares hecht veel belang aan de uitwisseling die ontstaat tussen haar en haar modellen. Elke ontmoeting zal iets unieks creëren, elke persoon die betrokken is bij de shoot deelt een klein stukje van zichzelf. Dit is waar de magie van absoluut fantastische en hartverwarmende inhoud wordt gecreëerd.

GALERIJ