_DSF9972-Modifier_edited.jpg

aaron
godfroid

BIO

“Ik verwijder nooit foto's! "

 

Aaron, geboren in 1998 en oorspronkelijk afkomstig uit Namen, heeft altijd van kunst en vooral van film gehouden. Aangetrokken door mooie beelden kwam geleidelijk zijn interesse voor fotografie. Hij begon zich te interesseren voor het technische aspect van fotografie en begon te oefenen in 2017. Drie jaar later begon hij te studeren aan de Beaux-Arts in Brussel in de sectie fotografie.

Gefascineerd door voormalige Amerikaanse fotografen als Robert Adams, is hij graag toeschouwer van een levensscène om deze te vereeuwigen en het moment te stelen. Zijn kunst volgt zijn emoties en komt overeen met wat hij op dat moment voelt. Het is echt een uitlaatklep voor de kunstenaar. Zijn gevoelens gaan elke keer door zijn camera.

 

Aaron gaat niet één keer de deur uit zonder zijn koffer en legt alle elementen vast die hem opvallen. Hij documenteert zijn dagelijks leven direct om herinneringen te bewaren en durft verschillende stijlen te testen om te vinden wat hij het leukst vindt. De kunstenaar werkt op een zeer instinctieve en natuurlijke manier, zonder bewegende elementen of de aandacht van een onderwerp te trekken. Zijn composities zijn ongelooflijk nauwkeurig. Op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

GALERIE